BIZTONSÁGTECHNIKA


Az érték, vagyon megőrzése érdekében elektronikai védelmi rendszerek tervezését, telepítését és karbantartását vállaljuk. Az Ön üzlete, irodája, raktára, telephelye, lakása alkalmazhatunk:

Ami garanciát jelent Önnek:


BELÉPTETŐRENDSZEREK

A beléptető rendszerek feladata az átjárók és belépési jogosultságok minél árnyaltabb beállítási lehetősége. A beléptető rendszer nem csak az események irányítását és figyelemmel kísérését szolgálja, hanem a rögzített adatok alapján számos lekérdezési lehetőséget is biztosít.
Cégünk által támogatott termékcsaládok: Seawing, Soyal

RIASZTÓRENDSZEREK

A nagyobb biztonsághoz elengedhetetlen egy korszerű riasztórendszer kiépítése, mely a lehető legkorábbi stádiumban figyelmeztet az illetéktelen személyek általi behatolási kísérletre. Mivel a helyben megszólaló sziréna hangjának - a vagyonvédelmi eszközök (lakás-, autóriasztó) elterjedésével - csökkent a visszatartó szerepe, érdemes a rendszert távfelügyeleti szolgáltatással, vagy saját mobiltelefonra érkező riasztással is kiegészíteni:
Cégünk által támogatott termékcsaládok: Satel, DSC, Paradox

VIDEÓ MEGFIGYELŐRENDSZEREK

Lakásának vagy családi házának biztonságát a megfelelő riasztórendszer felszerelésén túl tovább fokozhatja kamerás megfigyeléssel. Így akár nyaralása közben is pillantást vethet otthonára.
A kamerás megfigyelés további előnye, hogy illetéktelen személyek behatolása vagy annak kísérlete esetén, a megfelelő minőségű és jól elhelyezett kamera segítségével a rögzített kép alapján könnyebbé válik az azonosítás.

Cégünk által támogatott termékcsaládok: BOSCH, Eurovideo valamint GEOVISION

TŰZJELZŐRENDSZEREK

Minden középületben kötelező tűzjelző rendszert kiépíteni, mely rendszerek folyamatos üzemben figyelik környezetüket és az automatikus érzékelőik füst, láng vagy jelentős hőmérséklet emelkedés esetén automatikusan riasztanak. Az automatikus érzékelőket úgy kell elhelyezni, hogy a kézi jelzésadó nyomógombokkal a rendszer - automatikus érzékelő jelzése nélkül is - riasztásba kapcsolható legyen. A korszerű tűzjelző rendszerek feladata nem merül ki az épület akusztikus riasztásában, hanem az épület számos berendezését képesek önműködően vezérelni. Ilyen vészeseti vezérlések lehetnek a liftek földszintre vezérlése, menekülési útvonalak szellőztetések beindítása, tűzszakaszok lezárása, stb.

Cégünk által támogatott termékcsaládok: Bentel, System Sensor és Notifier termékcsalád

ŐRJÁRATELLENŐRZŐ

Az őrjárat ellenőrző működésének lényege, hogy a biztonsági őr magával visz egy jelolvasót, amit az adott járőrútvonal mentén elhelyezett ellenőrzőpontra érve az azonosítóhoz érint. Az olvasó azonnal rögzíti és elküldi az eseményt. Ezt Ön azonnal megtekintheti számítógépén, valamint weben keresztül.

KAPUTELEFONRENDSZEREKCégünk által támogatott termékcsaládok: Commax, Golmar, Pioneer termékcsalád